Ngôn ngữ
Tin tức
TAN THI SHU, ONE OUT OF 20 INSPIRATIONAL ASIA CHANGE MAKERS HAS BEEN FEATURED ON CHANNEL NEWSASIA!
  • 18/01/2019

Shu Tan, a social entrepreneur and founder of Sapa O'Chau Travel Social Enterprise, has been featured on Champions For Change TV Show of Channel NewsAsia. Shu’s story is one in 20 inspirational stories of individuals whose imagination, talents and efforts have uplifted their communities here in Asia. A series of episodes featuring these changemakers are produced to mark the 20th anniversary of Channel NewsAsia.

In this episode, Ms. Pham Kieu Oanh - Founder and CEO of CSIP shared her thought about Shu. “Over the past 10 years, it has been wonderful to watch the growth of Sapa O’Chau. Shu and Sapa O’Chau have always been determined and focused on their mission of supporting ethnic minority women, children, and youngsters, especially H'mong people to develop their education level and academic standard so that they can have proper skills to have a beautiful life in their home town.” Oanh said.
Watch full episode of Shu Tan via link: https://www.channelnewsasia.com/…/champi…/episode-2-11100644
-----------------
Tẩn Thị Shu – Sáng lập, Giám đốc Doanh nghiệp Xã hội Sapa O’Chau đã xuất hiện trên chương trình “Champions for Change” của Kênh Channel NewsAsia của Singapore. Đây là một trong 20 câu chuyện truyền cảm hứng trên khắp Châu Á về những con người đầy tài năng và tâm huyết, đang từng ngày nỗ lực để tạo ra sự thay đổi tích cực trong cộng đồng của mình.

Chia sẻ về Shu trong phóng sự đặc biệt này, chị Phạm Kiều Oanh – Giám đốc CSIP cho biết: “Trong 10 năm qua, được chứng kiến sự trưởng thành của Sapa O’Châu là niềm hạnh phúc của CSIP. Chúng tôi rất vui vì Shu luôn kiên định với sứ mệnh của Sapa O’Châu trong việc hỗ trợ phụ nữ, trẻ em và thanh thiếu niên dân tộc thiểu số. Chúng tôi tin rằng, với sự giúp đỡ của Shu, các em sẽ được học tập và trang bị những kỹ năng cần thiết để tạo ra những điều tốt đẹp trên quê hương của các em.”

Xem phóng sự về Tẩn Thị Shu tại link: https://www.channelnewsasia.com/…/champi…/episode-2-11100644